Kā bloķēt kādu personu iPhone tālrunī Instagram: paskaidroti 4 veidi

Kā bloķēt kādu personu iPhone tālrunī Instagram: paskaidroti 4 veidi

Bloķēšana ir labākais veids, kā atbrīvoties no aizskarošiem lietotājiem. Tas pasargā jūs no nepiemērota materiāla skatīšanas savā plūsmā, invazīvu ziņojumu saņemšanas vai surogātpasta saņemšanas pakalpojumā Instagram. Šajā emuārā es pastāstīšu, kā neatgriezeniski bloķēt kādu Instagram un kas notiek, kad to darāt.

Kas notiek, kad bloķējat kādu personu pakalpojumā Instagram?

Instagram ļauj aizliegt lietotāju un ar to saistītos kontus, lai viņi nekad nevarētu ar jums sazināties. Un neuztraucieties! Viņi par to nesaņem paziņojumu. Tomēr, ja sekojat kādam tā paša lietotāja kontam, tas ir jābloķē manuāli. Pēc bloķēšanas,

  • Jūs un viņi nevarēsiet redzēt viens otra Instagram profilus, stāstus vai ziņas.
  • Bloķētie lietotāji nevar atrast jūsu kontu meklēšanas laikā un pieminēt vai atzīmēt jūs savās ziņās.
  • Lietotāja iepriekšējās atzīmes Patīk un komentāri par jūsu ziņām tiks neatgriezeniski dzēsti.
  • Jūs nesaņemsit nekādus DM vai tērzēšanas ziņojumus no šiem kontiem, lai gan iepriekšējā tērzēšanas vēsture būs pieejama jūsu iesūtnē.
  • Instagram jautās, vai vēlaties palikt grupā, ja jums ar viņiem ir kopīgas grupas. To darot, jūs redzēsit viņu ziņojumus grupā.

Kā neatgriezeniski bloķēt kāda lietotāja Instagram kontu iPhone tālrunī

Ir diezgan viegli bloķēt kādu personu Instagram. Šeit es esmu kopīgojis trīs alternatīvas metodes, kā to izdarīt.

1. metode: no Instagram iestatījumiem

Ja zināt personas Instagram lietotājvārdu, varat to izdarīt, meklējot viņu.

  1. Atveriet Instagram → Dodieties uz savu profilu .
  2. Pieskarieties hamburgera ikonai → Pieskarieties Iestatījumi un konfidencialitāte .

  3. Atlasiet Bloķēts .
    Šeit jūs varat redzēt savu Instagram bloķēšanas sarakstu.
  4. Pieskarieties pluszīmei → Meklēt lietotājvārdu .

  5. Blakus vēlamajam lietotājam atlasiet Bloķēt → Pieskarieties Bloķēt .

Varat arī ziņot par kontu, ja uzskatāt, ka persona ir pārkāpusi Instagram kopienas noteikumus. Izvēlieties Bloķēt un ziņot, lai sāktu ziņošanas procedūru.

2. metode: no Instagram DM

Varat bloķēt lietotāju tieši no iesūtnes, ja jums ir aizvainojoši ziņojumi vai neatbilstošas ​​atbildes uz jūsu stāstiem.

  1. Palaidiet Instagram → Pieskarieties ziņojumapmaiņas ikonai augšpusē.
  2. Tagad izvēlieties lietotāju, kuru vēlaties bloķēt.

  3. Pieskarieties lietotājvārdam .
  4. Izvēlieties Iespējas → Bloķēt → Pieskarieties Bloķēt .

3. metode: no lietotāja Instagram profila

Ja kāds svešinieks sūta surogātpastu jūsu komentāru sadaļā, vienkārši pieskarieties viņa vārdam un bloķējiet viņu profila lapā.

  1. Dodieties uz IG kontu, kuru vēlaties bloķēt → Pieskarieties trīs punktu izvēlnei.
  2. Divreiz izvēlieties Bloķēt .

Citi veidi, kā mīkstināt lietotāju bloķēšanu pakalpojumā Instagram

Pieņemsim, ka nevēlaties pilnībā aizliegt lietotājam no sava Instagram konta, bet tomēr vēlaties ierobežot viņa mijiedarbību. Lai šādam lietotājam uzliktu mīksto bloķēšanu, var izmantot šādas metodes.

  • Noņemiet sekotāju: varat noņemt šos kaitinošos sekotājus no sava Instagram, ja nevēlaties dalīties ar viņiem savās darbībās. Tas efektīvi novērš lietotāja piekļuvi jūsu profilam, ziņām un atjauninājumiem.
  • Ierobežot profilu: Instagram funkcija Ierobežot ir smalks veids, kā rīkoties ar nevēlamu mijiedarbību. Ikreiz, kad ierobežotais lietotājs pievieno komentāru jūsu ziņai, jums tas ir jāapstiprina publiskai parādīšanai.
  • Slēpt stāstu: lai jūsu mirkļi būtu privāti, varat paslēpt savus Instagram stāstus no noteiktiem lietotājiem . Tādā veidā viņi var piekļūt tikai jūsu plūsmas ziņām.
  • Izslēgt kontu: ja nevēlaties saņemt atjauninājumus no noteiktiem lietotājiem, jums tie ir jāizslēdz pakalpojumā Instagram . Tas ļauj jums piekļūt viņu profiliem, taču jūs no viņiem nesaņemsit paziņojumus.

FAQ

Vai varat bloķēt kādu personu pakalpojumā Instagram, nesekojot tai?

Jūs varat bloķēt ikvienu un ikvienu pakalpojumā Instagram. Nav stingru noteikumu par sekošanu vai sekotājiem!

Kā zināt, vai kāds jūs ir bloķējis Instagram?

Instagram nepaziņo lietotājiem, ka viņi ir bloķēti. Lai gan to var uzzināt, meklējot viņu vārdu savā kontā un kāda cita kontā. Ja profils tiek parādīts citā kontā, jūs esat bloķēts.

Kas notiek, ja kāds, kuru bloķēju, atkal mēģina man sekot?

Instagram automātiski noraidīs sekošanas pieprasījumu no personas, kuru esat bloķējis, ja šī persona mēģinās jums sekot vēlreiz. Jūs nesaņemsit paziņojumu par pieprasījumu, un tas joprojām būs bloķēts jūsu profilā.

Tas šodienai viss, Instagrammeri!

Patiešām, ir kaitinoši skatīties nepiemērotu saturu vai tikt uzmāktam vai iebiedētam vietnē Instagram. Tāpēc šo kontu un pārskatu pastāvīga bloķēšana ir lieliska izvēle. Vai esat kādreiz ar to saskāries? Ļaujiet man zināt tālāk sniegtajos komentāros.

Izpētiet vairāk…


Warning: Undefined variable $html_req in /var/www/vhosts/4pmtech.com/httpdocs/wp-content/themes/fourpmtech/comments.php on line 79

Warning: Undefined variable $html5 in /var/www/vhosts/4pmtech.com/httpdocs/wp-content/themes/fourpmtech/comments.php on line 82

Warning: Undefined variable $html_req in /var/www/vhosts/4pmtech.com/httpdocs/wp-content/themes/fourpmtech/comments.php on line 82

Warning: Undefined variable $consent in /var/www/vhosts/4pmtech.com/httpdocs/wp-content/themes/fourpmtech/comments.php on line 86

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *


Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vhosts/4pmtech.com/httpdocs/wp-content/themes/fourpmtech/inc/template-functions.php on line 315